H6.nl

Boevenvangen.nl

Maarssen – Onderzoek naar brandend voertuig met mogelijk drugsafval

Rond 22.50 uur kwam een melding van een autobrand op de carpoolplaats. Zowel brandweer als politie gingen erheen en zagen een witte bestelbus in brand staan. Er werd een penetrante chloorlucht geroken bij de bus en in de laadruimte werden vaten met vloeistof aangetroffen. Hieruit ontstond het vermoeden dat het mogelijk om drugsafval gaat. De politie is een onderzoek gestart.

Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt aan mensen die iets gezien hebben van de brand of hebben gezien hoe de brand ontstaan is, zich te melden. Ook als u meer informatie heeft over de inzittende(n) van de bestelbus horen wij het graag. U kunt zich melden via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Als u zich liever anoniem meldt kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.